Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Na spokojny sen "

Tobie uśmiech ślę
Wieczorne pisanie me
Nieskończoności znak
Gwiazd blask srebrzysty
Piosenkę księżycową
Nocną porą śpiewaną
Niczym blues o czwartej
Czwartej nad ranem
Melodię dusz i już.

05.02.2021
23:07

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!