Menu
Gildia Pióra na Patronite

" I jeszcze.....dla Ciebie "

Tobie ja
Emocje moje
Ślę serdeczne
Serce Twoje
Ciepłe bezpieczne
Usta milczą
Dusza śpiewa
Kiedy Jesteś
Świat rozbrzmiewa
Dotykasz myślą
Słowem pisanym
Jesiennym czasem
Jesteś kompasem
Drogę wskazujesz
....
Za to i wiele więcej....
Bardzo Ci dziękuję....
Piórem (nie)idealnym Mój Przyjacielu
27.10.2020
07:23

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!