Menu
Gildia Pióra na Patronite

Listopadowy wieczór

Polna

Polna

To zdarzyło się listopadowym wieczorem,gdy drzewa gubiły liście.
Dobrze pamiętam,kilka gwiazd na zachmurzonym niebie,
Czuć było chłód taki jak od ciebie często czuć i tylko kilka twoich słów dają mi siłę ,żeby dalej żyć.
Znalazłem drogę do ciebie,
Zobacz biegnę do ciebie ,
Zobacz zostawiłem wszystko dla ciebie.
Wystarczył jeden wieczór,żeby wiedzieć,że jesteś tego częścią.
Znów patrzysz na mnie ,
Znów przeszywa mnie ten chłód,szukam w tobie tego ciepła
Wiem,że czujesz do mnie to samo,wiesz ,że uleczę twoje rany.
Twoja dusza nie zazna więcej samotności,teraz otaczamy się sobą to jedyne czego nam potrzeba.

7277 wyświetleń
66 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!