Menu
Gildia Pióra na Patronite

To zabawne,
że im więcej czasu,
tym zdjęcia bledsze,
jest ich kilka.

Tym dotyk rąk innych,
mniej razi.

To zabawne,
że co noc wspominam
Twój zapach.
Taki sam od zawsze.

Tęsknię

24 451 wyświetleń
281 tekstów
2 obserwujących
  • Chemik -a

    11 April 2017, 19:03

    Może tak, może nie.