Menu
Gildia Pióra na Patronite

Natchnienie

...to wtedy, gdy masz w oczach...
...RADOŚĆ...
...to wtedy, gdy jesteś...
...SZCZĘŚLIWY...
...to wtedy, gdy jestem...
...PRZY TOBIE...
...to wtedy, gdy...
...OTULAM SIĘ TWOIM ZAPACHEM...
...to wtedy...
...MOJE KOCHANE NATCHNIENIE...

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!