Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeżeli Tylko

To wszystko tu będzie ...
i radość i szczęście
na jej i mej twarzy ...
to wciąż mi się marzy ...

I będzie też zdrowie,
pieniądze i człowiek
zadbany i silny,
w swej pracy mobilny ...

Tu będzie też ona ...
ta śliczna ma żona ...
będziemy tam mieszkać ...
w przepięknym tym domu ...

To wszystko tu będzie,
bo jest to możliwe
jeżeli ja tylko
nie będę pod wpływem.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    12 January 2021, 08:10

    Oczywiście, że tak

    od Moon G