Menu
Gildia Pióra na Patronite

to
wszystko minie
odejdzie
bez słów
z dnia na dzień nie będziemy
musieli znać się już

1702 wyświetlenia
44 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!