Menu
Gildia Pióra na Patronite

To ciepłe uczucie .

To ukłucie w sercu
Taki dziwny, lekki podmuch wiatru
I to ciepło.
Takie inne. Dziwne.
Dziwny świat, dziwne ukłucie, ciepło, zamyślenie. Miłość ?
Ta chwila.
Taka inna.
Wyjątkowa.
Nierealna ? A jednak rzeczywista.
Niby prosta a kręta i zagmatwana.
Po prostu dziwna.
I ten wzrok.
Taki przeszywający.
Wyjątkowy ? Dziwny ? Inny ?
Wszystko wydaje się zwyczajne.
A jest przecież takie niesamowite, jedyne.
Pełne ciepła.

_________________________________
Czy to wgl jest wiersz ?

1923 wyświetlenia
26 tekstów
2 obserwujących
  • 22 May 2011, 18:45

    Plusik się należy jak nic;)
    Pozdrow!enia Pan_Pardon! xD