Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko sen

To tylko taki koszmar,
kolejny dziwny sen,
spróbujmy zmrużyć oczy,
by rozmyć strachu mgłę.
Zdobądźmy się na optymizmu żar,
żyjmy jakby świat ten sam.
Niezależnie ile lęku i nieskładnych słów rzucano by nam w twarz.
Nie pozwólmy by zagasł w nas
życiowy rytm
w ten niezrozumiały czas.

10 906 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!