Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

To tylko myśli,
dobre lub nie.

Czy to za dużo?
Bóg jeden wie.

Pamiętaj jedno,
na dobre i złe.

Miłuję Ciebie,
czy chcesz,
czy nie.

3092 wyświetlenia
19 tekstów
0 obserwujących
  • Naja

    10 February 2014, 20:28

    Ładny wiersz :-)

  • krysta

    10 February 2014, 19:19

    "Miłuję Ciebie
    czy chcesz,
    czy nie.''
    ładne :) pozdrawiam :)