Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspólnicy

To ty w delirium pasji.
Moim sprzymierzeńcem w fantazjach
Erotyzm, który przewyższa wszystko.
W każdej szalonej odpowiedzi, to zawsze przekracza moją wyobraźnię.

Wymyślone projekcje, sytuację które nie miały miejsca, sami prowokujemy słowami, podsycają nasz płonący ogień.

Ty i ja jesteśmy wspólnikami miłości
Czego chcesz- chcę i ja
Nikt inny się tego nie domyśli
Najbardziej Boskich szaleństw.

To co myślisz myślę i ja
To co czujesz czuję i ja
I dlatego teraz umieramy
Marzymy nikt nie wie nic 💕😔

36 253 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!