Menu
Gildia Pióra na Patronite

To Twoje serce we mnie bije.
To Twoja krew płynie w żyłach mych.
Twoja wiara moją jest.
Swoją siłą napełniłaś mnie.
To Ty podałaś mi swą maleńką dłoń.
To Ty podniosłaś mnie z morza krwi.
Pocałunkiem wybudziłaś mnie ze snu.
Dałaś miecz bym walczyć mógł.

17 575 wyświetleń
166 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!