Menu
Gildia Pióra na Patronite

To takie słodkie sny
Kiedy przez łzy
Uśmiechasz się do mnie
Właśnie ty

Nie wolno mi prosić
O dobę szczerości
Usypiam więc i jesteś
Więc pragnę śnić

A to przecież pragnienie
Tworzy miraże i tło
Do tych obrazów
Odnajduje w twojej twarzy

Dobrze że jesteś blisko
Dostrzegam strach
A domowe ognisko
To mój cały świat

15 745 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!