Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Szybowanie "

To takie proste
Szybuję na skrzydłach
Wiatrem niesiona
Cudowna długa droga
Poznania nowego
Mam w sobie
Odwagę ufność
Wiarę Nadzieję Miłość
Glaszczesz mnie czule
Pieścisz gałęzie drzew
Jesteś wiatrem
Kochasz mnie
Pozwól mi zrozumieć
Siłę przyciągania
Czas Miłowania Nasz
Rozpostarte skrzydła
Prowadzą mnie
W ramiona Twe
Siłą wiatru niesiona
Bezpiecznie ląduję
Niczego nie potrzebuje
Nasza ciszę - świętujeMy

02.02.2022
23:22

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
  • M44G

    3 February 2022, 07:09

    Ładnie i przyjemnie. Ps Szkoda że nie został opublikowany dokładnie godzinę wcześniej