Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak wiele

To tak wiele...
Słuchać Twojego serca...
Odszukać kawałka siebie, gdzieś głęboko w Tobie...
Poznać Twoje myśli, patrząc Ci w oczy.
Poczuć Twoje ciepło, trzymając Cię za rękę.
Bo to tak wiele poznać Twoje wnętrze,
będąc z zewnątrz...

5595 wyświetleń
53 teksty
7 obserwujących
  • barszczuś

    12 April 2010, 10:33

    Piękne.
    JAk potrafimy zachwycić się człowiekiem, którego kochamy, niewiadomo jakiby nie był.
    Czekam na więcej ;)
    Pozdrawiam.

  • Seneka90

    12 April 2010, 10:08

    Dziękuje i pozdrawiam...