Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słońce

To światło bijące od Słońca
Nadmiar ciepłe i szybkie
Oświeca nasze umysły
Tworząc nowe pomysły
Kojąc zranione serca
Daje nowe marzenia
Bez niego życie nie ma sznas
A ludzie trafiliby w trans
Bez wyjścia, życia
Tracąc je tak szybko
Jak zostali nim obdarzeni
Krótko wynagrodzeni
Więc uśmiech na twarzy zagościł
Cieszmy się z tej radości
Że żyć możemy
Z nowym dniem nadzieji

___________________________________
Na prośbę IBBELI ;)
Nie jest świetny, ale sama oceń ;)

3708 wyświetleń
65 tekstów
20 obserwujących
  • Ankaa

    29 June 2010, 16:50

    wow.
    super na prawdę.! ;)

  • IBELLA

    6 May 2010, 18:01

    Olu mi się podoba :)