Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ptaki i ryby

Pan_Pardon

To spojrzą w lewo, czasem spojrzą w prawo,
pragnąc patrzeć prosto, znów głowę przechylają.
Więc biedne stworzenia, choć przetrwać potrafią
i radzą sobie świetnie, bo świetnie to potrafią.

13 730 wyświetleń
175 tekstów
60 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!