Menu
Gildia Pióra na Patronite

Me serce

To serce kieruje całym moim życiem.
To serce rządzi się mym uczuciem.
To serce choć chore, jest silne.
To serce czasem boli i cierpi choć jest niewinne.
To serce choć nierówno bije,
To ze wszystkich serc na świecie najmocniej miłuje.
To serce jest wszystkim co mam,
I choć trzyma mnie przy życiu - Tobie je dam.

6575 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
  • 24 July 2012, 19:33

    Piękna deklaracja...Miłości absolutnej..ale czy taka jest ?