Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

...to robi różnicę, we wszystkim.
Tyle i aż tyle.
Niewiele?
Aż nadto dużo.
Szczęście ponad. Wszystko.
Dotykam i pielęgnuję, nad wyraz czule.

Współistnienie odczuwam.
Wdzięczność przesyłam.
Z niedowierzaniem, że tego
doświadczam, żyję.
Na co dzień.
Nagroda, odwaga, ochrona.

Klucze do serca bram.
Mam.
Cenną jak diament nutą,
prawdziwej miłości.
Jestem.
Tworzę kręgi jak kamień
rzucony po wodzie w dal i ...

Kocham całym sercem.

Teksty z obrazami - ...to robi różnicę, we wszystkim.
Tyle i aż tyle.
Niewiele? [...] - GONYA
...to robi różnicę, we wszystkim. Tyle i aż tyle. Niewiele? [...] - GONYA
32 183 wyświetlenia
349 tekstów
20 obserwujących
  • GONYA

    3 February 2024, 20:06

    dziękuję za nominację