Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ból i koniec.

To przeminęło.
Ból gwiazd, pisk nieba,
To przeminęło,
Czyś wiedział, gdyś się zakochał?
Czy powtórzyłbyś to wszystko?

Nie.

To płacze całe ciało.
Ono umarło.
I choć duszy nie było,
Ona również umarła.

Czy można powstać z martwych?
Zna kto taką magię?
Dajcie zaklęcie,
Powodujące wrzodu wycięcie.

Niżej się być nie da.
To ostatnie w co wierzę.

8799 wyświetleń
90 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!