Menu
Gildia Pióra na Patronite

to powraca
dłoni ruch po pustej pościeli
zimnej
kiedy wyszłaś czy byłaś
piękne marzenie moje
łzami kupione i bólem
chłodne światło gwiazd
obojętnie oświetla dramat
serca i rzeczywistości
pragnienia i strachu
wołania w pustkę
bo tylko głos pozostał
i ten puls wiecznie pospieszny
znowu cię przyzywam
harmonio sfer

15 316 wyświetleń
145 tekstów
8 obserwujących