Menu
Gildia Pióra na Patronite

http://www.youtube.com/watch?v=Mvu-I0XAdSs

To pomieszczenie, które kiedyś było tylko nasze
teraz wypełnia delikatna pieśń
Jej melodia wprawia w drżenie
Ciebie
i mnie

Pomimo, że tego nie chcę
znów
jesteś tylko mój

Czuję wszystko co piękne
i wszystko, co zakazane

Choć przez ten jeden moment
znalazłam się znów
w odległej przeszłości

Odkryłam wszystkie wspomnienia
musnął mnie żar tamtego uczucia

Przez jedną chwilę zaczerpnęłam powietrza
po tak nieskończenie długim bezdechu

Dziękuję...

9799 wyświetleń
89 tekstów
2 obserwujących
  • RozaR

    18 February 2014, 21:43

    Po przeczytaniu ponownym - prawda,- osoba dojrzalsza pisała - refleksyjność nadal wydaje mi się do pewnego stopnia naiwna -ale raz już się pomyliłem.

  • Rozczochrana

    18 February 2014, 21:38

    Że oba pojęcia są niestety błędne :)

  • RozaR

    18 February 2014, 21:05

    Co ma do powiedzenia zakochana smarkula ?