Menu
Gildia Pióra na Patronite

fotografia nr1

to podróż przez
karnawał w szafie
z motylami
które umarły w imię pięknych skrzydeł
dla przyjaciół

w miasteczku pozostały okna
i kilka owadów
okropnych jak przyczajony człowiek
na dachu w roli snajpera

każdy rozgrzesza siebie
w imię bólu prawego kolana
i pędu świata
w przeciwną stronę

27 453 wyświetlenia
321 tekstów
7 obserwujących
  • nicola-57

    1 February 2015, 13:21

    bardzo spodobała mi się ostatnia zwrotka, zatem i cały wiersz
    jestem za, serdeczności:)