Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prestiż odczuć

To pierwsze wrażenie,
któe skłania Cię do rozmowy.

To pierwsze uczucie,
gdy słyszysz mój szept.

To pierwsza nutka miłości,
jaką wybija Ci serce na myśl o ukochaneaj.

To pierwszy pocałunek,
który skradasz przy blasku księżyca.

To pierwsza wspólna noc,
która odkrywa ciała kochanków.

To pierwsza łza...
gdy wiesz już, że nie jesteś sama.

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
  • Seneka 18

    13 June 2011, 18:54

    Hmmm...piękny obraz uczuć...