Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piękno

To pierwotne Piękno
bez którego On nie byłby sobą

Samotna Inteligencja
jakby potencjał niedokończony impulsem

To Ono stało się świadome siebie
jakby chciało istnieć jeszcze bardziej

Teraz jest Miłość
ona wciąż dojrzewa jakby niezadowolona z siebie

Jest Człowiek
on ciągle spogląda w górę szukając dalszej drogi

Choć Piękno
to tak uosobione

Choć Nieskończoność
to tak zmienna

17 459 wyświetleń
212 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!