Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zapomnij.

To ona zastąpi Ci mnie,
będzie Cię kochać , będzie Ci sprzątać,
gdy będziesz zły – wyżalisz się jej
i dzieci urodzi Ci ona.

To ona przytuli gdy będziesz miał dość
i nie raz odciągnie Cię od dna,
gdy zgubisz się wśród zawiłych dróg,
będzie niewzruszona przy Twym boku stać.

To ona ucałuje pierwszy siwy włos,
gotowa niemalże wszystko dla Ciebie zrobić,
to z nią spędzisz parę długich lat,
ale to o mnie nigdy nie zapomnisz .

2341 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!