Menu
Gildia Pióra na Patronite

......

to on
bagaż
uśmiechów i łez
sukcesów i porażek
spokoju i chaosu
uniesień i bólu
dobra i zła

zasuwany
zamykany
sznurowany

z wierzchu
wewnątrz
na bocznych kieszeniach

ciągle większy
różnorodny
wielobarwny

rzeźbi
nasze ja
naszą osobowość
naszego ducha
i określa
rytm
naszych serc

56 980 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!