Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jedność?

To niesamowite jak wszystkie ludzkie historie są podobne.
Niesamowite jest też to, jak w słowach innych ludzi odnajdujemy siebie.
Niesamowite połączenie.
Każdy z każdym znajdzie przynajmniej jedną styczność.
Bo przecież wszyscy żyjemy pod tym samym niebem...
To samo słońce rozświetla nasze twarze i ten sam księżyc ujawnia nasze lęki i najskrytsze pragnienia.
Marzymy dzięki tym samym gwiazdom i ta sama ziemia przyjmuje nasze łzy, pot i ostatecznie ciała.
Nasze drogi są takie same...
To dlaczego nadal jesteśmy sobie obcy???
Art_emida

860 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących