Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

to nieprawda
że nie obchodzisz mnie wcale

nie byłam
i nie jestem ideałem
wiosna też kaprysy swoje miewa

przytul nas
i się nie gniewaj

39 583 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących