Menu
Gildia Pióra na Patronite

Autobus

To nie tylko cztery koła
i metalowa gąsiennca.

To codzienne czekanie
na żółto- zielony pojazd ludzi.
To starsza pani,
któej ustępujesz miejsca.
To starszy pan,
który uśmiecha się pogodnie.
To Twoi znajomi,
którzy jadą do szkoły.
To nieznajomi,
których możesz poznać.

Bo wystarczy jeden uśmiech.

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
  • Evellina93

    15 June 2011, 11:19

    Mam optymistyczne podejście:) może właśnie ten uśmiech jest potrzebny^^ nie koniecznie, żeby oberwać?:D

  • Myffa90

    15 June 2011, 09:32

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.