Menu
Gildia Pióra na Patronite

To nie tak, że odeszłam od drzwi
Gdy je otworzyłeś.
Odeszłam z przekonaniem,
Że zamek się zaciął
I czekam nadaremnie.
Pięć minut.
Pięć minut, a świat znów
Miałby kolor zielony.
Nie chcę myśleć inaczej,
Ale Twoje spojrzenie mówi cos innego.
Więc nie ufam już sobie…

6059 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!