Menu
Gildia Pióra na Patronite

Manowce

To nie tak, że drogi są dla nas kręte
lub że prowadzą pod górę
czasem drogi po prostu nie ma
jest piękny las
w tle wzgórza i rzeka
lubimy tam być
a to, że idziemy z lasu nad rzekę
nie znaczy, że idziemy jakąś drogą
jest tylko łąka pomiędzy
skarpa z której można skoczyć
i potem jest głaz
a pod nim my

https://www.youtube.com/watch?v=rB6OlJqV1rQ

81 587 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • szpiek

    11 March 2023, 08:22

  • Monika M.

    11 March 2023, 06:44

    Dobre myśli Twoje i piękna muzyka. Zaraz włączę w lepszej jakości niż na telefonie:)!
    Taki początek kolejnego dnia... jeszcze jest droga... w tej chwili muzyczna.