Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

to nie tak miało być
ty i morze
niknące gdzieś na granicy chmur

każdego poranka
odejmuję siebie od ust
kawę jeszcze wypiję
filiżanka pamięta twój smak

Sylwia Pryga

40 782 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!