Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie o Polsce

To nie obca przemoc z map świata
Cię starła,
Tylko zdrada i chciwość.

Zamiast porządku i polskości
Wybrali tolerancję.

Niepodległość zastąpili otwartością.

Kaczmarskiego i Pawłowicz poprawnoscią.

Elementarz z Murzynkiem Bambo równoscią.

Mszę i radość biesiady holokaustem.
Czarnych marszów holokaustem też.

Plemię nadzwyczajną kastą.

Polski Punkt Widzenia
Rozjechał tramwaj różnorodności

Kwaśnicę na wieprzowinie
Odrzucili dla czarnej polewki z szocewicy.

Czarnej polewki dla suwerenności i
racji polskiego stanu.

297 721 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!