Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nucisz tę pieśń

To nie ma znaczenia
kto był przed tobą

kim była ona

tulisz moje serce
zziębnięte
ja twoje dłonie

nawet cisza się budzi
nad ranem
w pościeli

zalotnie uśmiechasz
ja w tobie płonę

i nucisz tę pieśń
to nie był przypadek

ty byłeś, ja byłam
tam

dziś tylko my razem

9520 wyświetleń
76 tekstów
65 obserwujących
  • voyage..

    17 September 2012, 20:22

    No..;))

    Boguśko, toć Cię nie poznaję, muszę ja częściej znikać..hehe..;))

    Pięknie!

  • Insomniaa

    15 September 2012, 21:54

    przeznaczenie?
    piękne.. :)

  • IceCherry

    15 September 2012, 00:31

    Cudowna nuta miłości...

  • NieBoska

    14 September 2012, 21:40

    Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie mojej próby ;)
    Umierałam ze strachu, że się nie spodoba mój pierwszy wiersz ;)

  • katjaa

    14 September 2012, 20:37

    piękny wiersz...

  • anna kowalczyk

    14 September 2012, 11:02

    spotkał ją
    w połowie pocałunku
    gdzie otchłań myśli
    unosi zapach traw
    słowa stały się zbędne
    zdawało się
    że serce mówiło za dwoje ...
    ________________________________

    ...Bogusia, jego dłonie i wiersz...pięknie...:)

    :):):)

  • czarna mamba

    14 September 2012, 10:05

    no i masz" babo placek."..sami zakochani:)

  • R.A.K.

    14 September 2012, 09:59

    Bardzo ładny wiersz!

    Pozdrawiam.

  • NieBoska

    14 September 2012, 09:58

    Dziękuję Marjanie , miło, że ci się podoba ;)

  • M44G

    14 September 2012, 09:55

    Bardzo mi się podoba ten wiersz.