Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czuwanie

To nie księżyc pozwala ci nie spać
to gwóźdź włożony dawno temu.
Zardzewiał.

141 177 wyświetleń
1617 tekstów
12 obserwujących
  • piórem2

    7 May 2020, 12:48

    morfinowe bezdroża