Menu
Gildia Pióra na Patronite

to nie ja
byłam miłością

nie ty
spełnieniem

nie ten czas
ofiarowano

nie te drzwi
bramą raju

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • giulietka

    27 August 2017, 08:07

    Dobrze się czyta.