Menu
Gildia Pióra na Patronite

Firma

To nie firma
To stadion i zoo
Przeważają sprinterzy
Hieny oraz woły
Na wyższych stołkach
Lisy oraz szakale
Na niższych trwa
Wieczny bieg przez płotki
Deptając inne mniesze ,,płotki".
W duchu sportowej rywalizacji
Z szerokim uśmiechem
Na zadbanej twarzy.
ZOO.
Z szerokim uśmiechem
Na zadbanej twarzy.

76 481 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    15 October 2014, 15:03

    Nadaj e się na film - Co ?
    Brak mi tych starych filmów z tym intelektualnym lecz z żartem historyjek o relacjach międzyludzkich. Urok lat 60-70 przypomniał mi się dzięki Tobie.

  • onejka

    15 October 2014, 13:13

    Akcja się rozwija niczym u Sydney`a Pollacka, czyżby to była inspiracja ?