Menu
Gildia Pióra na Patronite

dlaczego nam nie wyszło

to nie była kwestia młodego wieku,
ani złego momentu i miejsca
jak miałam uśpić twoje demony,
gdy moje własne leżały ze mną każdej nocy?
jak miałeś uciszyć te okropne głosy w mojej głowie,
gdy twoje własne były wszystkim, co mogłeś usłyszeć?
jak mieliśmy nie popełnić błędów naszych rodziców,
gdy sami nimi byliśmy?

prawdą jest, że nigdy nie byliśmy zakochani,
bo ani ja, ani ty
nie wiemy,
co to miłość

- królowa pszczół

4087 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!