Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli mnie już nie chcesz

To nie był błahy powód
A i moich win jest w tym wiele
Może mnie już nie chcesz
Może mnie kochasz jeszcze.

To nie był błahy powód
Nie wiesz, że co noc płaczę
Płaczę z bólu swojego i Twojego
Może będę płakać zawsze.

Wiele błędów było w moim życiu
Wiele, choćby i tych nie wybaczalnych
Choć myślałam, że mi przebaczyłeś
Że dotknęłam dowodów namacalnych

Materialnie i spirytystycznie
Płaczę ja, w duszy i w ciele.
Jeśli ty mnie już nie chcesz
To i ja już siebie nie chcę.

Łzy Twe skapły i wsiąkły do serca mego
Skąpało się w nich i zadrżało jak pod ciosem
Jeśli ty mnie już nie chcesz
To i ja siebie nie chcę.
Umrę tu nienadaremnie.

4793 wyświetlenia
75 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!