Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

to nic
że pada deszcz

każda kropla
jest naszym dotykiem
w każdej kropli
widzimy siebie
każdą kroplą
melodię życia tworzymy

a parasol
- niech zakwitnie tysiącem kwiatów

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!