Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nasze

To nasza zmowa milczenia
Gdy wszystko tak krzyczy wkoło
Tak trudno dobierać słowa
W czasach gdy wszystko zamiera

Myśli nie oszukają wzroku
Popyt na obraz rośnie zawzięcie
Kto stanie i wytrwa przy naszym boku
Czy odnajdziemy siebie w takim zamęcie

To nasze nieme wołanie
Zza warstwy własnej niedoskonałości
Uczucie nader sprecyzowane
Nasza nadzieja wolności miłości

13 119 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!