Menu
Gildia Pióra na Patronite

taniec z łyżką

To narodziło się wczoraj
trzy gwiazdy dalej
przedzierając przez powiew oszalałych myśli
skropliło w głosie różowego telefonu
czas na media
przecież polityk czy wariat na sznurku
też ma prawo
ustalać prawa w zgodzie z samym sobą
biegać z motyką po nocnym morzu
szukając słońca
Gloria pozostanie w samogonie
z mocą iluzji
przegryziona pikantną sardynką
i zakazem picia po alkoholu

27 443 wyświetlenia
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!