Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój Las

To moja najdojrzalsza piosenka jak do tej pory ...
http://www.youtube.com/watch?v=FCsk7Ehsn-E
Wkraczam w mój ciemny las,
bo przyszedł na to czas ...
Bez strachu zatapiam się
w głębi jego ciemnośći,
pochłania mnie gęsta mgła
i stajemy się jednością - mój las i ja.

Bo w końcu czas przyszedł
by powitać nas w domu,
bo to życie tułaczką było i poniewierką
o wiele za długo
tylko po co i komu?

Czas już nastał
by powrócić w spokojne łono.

Oryginalny tekst i przekład : MOON G Neverhood

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    11 December 2016, 16:00

    Przyjadę, ale wiesz po czym ...

  • Michaelowa

    11 December 2016, 14:56

    W moim byś się nahasał...