Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój

To mój listopad
Spowity słodkością kolorów
Letnie wspomnienia śpiące pod liściastym kocem
Zimowe plany snute w strugach deszczu
Refleksje o kwiatach, gdy tęskno do wiosny
Jesień jest pełna fantazji.

8545 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!