Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siedmiolecie MIłości

To juz 7 lat dziś mija
odkąd znamy się od wtedy.
Nie sądziłam, że zapłonie iskra,
która nas połączyła.

Nasza miłość jest prawdziwa
i nie jedno przeszła,
dlatego mówią że jest cierpliwa
Mimo tego co przeszła.

=Dla mego Misia=

27 755 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący