Menu
Gildia Pióra na Patronite
Caramello

Caramello

To jest taki nasz mały układ.
Ja milczę, Ty milczysz - lecz nie zawsze naraz.
Ja patrzę, Ty patrzysz - lecz nie zawszę w tą samą stronę.
Ja oddycham, Ty oddychasz - lecz nie zawsze tym samym powietrzem.
Ja śnię, Ty śnisz - lecz nie zawsze o tym samym.
Ja biegnę, Ty biegniesz - lecz nie zawsze docieramy do tego samego celu.
Ja kocham, Ty kochasz - lecz nie zawsze siebie nawzajem.

15 367 wyświetleń
76 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!