Menu
Gildia Pióra na Patronite

To jest tak banalnie silne..
Mógłbym zabić kogo chce..
Przeżyć na pustyni bez wody..
Unieść głaz, ten najcięższy..
Wbić strzałę i żyć ze złamanym grotem..
Zacisnąć dłoń na kolcach róży..
Upadać i wstawać za każdym razem..
Wznieść się ku wyżynie..
By spadać w dół..
Przestać oddychać i nadal żyć..
Mogę wszystko..
Prawie..
Nie potrafię..
Stanąć przed Tobą..
Jak dziecko, po prostu, od tak..
I wykrzyczeć najciszej jak się da..
Zakochałem się w Twym sercu..
Sam Bóg by się zakochał..
Chociaż spróbuj pokazać mi Twój świat..

16 289 wyświetleń
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!