Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znajomy opowiada (ubrane w inne słowa)

To jest propaganda
w Anglii szczepią staruszkę
na covida
pewnie witaminami
po których Anglicy się zaszczepią
i będą zdrowieć śmiali
Słowian zaszczepią w lutym
widzących jak świat zdrowieje
nie będą mieć obiekcji
ale zaczną później umierać uśpieni

Tak jak gorszej jakości żywność
jest w sklepach dla Europy środkowej
tak wstrzykną biedniejszym śmierć
na mięśnie naprężone

Plan jest doskonały
i propaganda światowa
najpierw zasiać strach
a później śmierć
i bawić się w Boga...

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • marka

    9 December 2020, 19:02

    Naja, nie taka pesymistyczna, ale sytuacja wzbudza ludzkie obawy i spotykamy ludzi o różnych zapatrywaniach, Warto słuchać, bo to temat do opisania w migawkach z życia.

    od Naja i ryksza
  • Naja

    9 December 2020, 17:42

    To wersja pesymistyczna...

  • scorpion

    9 December 2020, 09:37

    Ciężki temat, rzekłbym... Odpowiednio przedstawiony na pewno śmieszny