Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Ty i ja~~

To jest moja interpretacja tej piosenki mam nadzieję że przypadnie Wam do gustu-Al Bano i Romina -Ci sara

Jeszcze dzień nie skończył się
A ja wzrokiem szukam Cię
By powiedziec Ci jak bardzo
Ciebie kocham
Słyszysz to słowika śpiew
Mi wtóruje pośród drzew
Usłysz proszę jak Cię wołam hen z daleka
Wciąż mi Ciebie tu brak

Usłyszałem cudny śpiew
I w ramiona wziąc cię chcę
By przytulic Cię do serca
Już na zawsze
Zostań ze mną nie bój się
Bądź na dobre i na złe
Kocham serce mam dla ciebie zabierz je

Ref;
Popłyniemy bo Ty i ja
Zapatrzeni ,w przestrzeni wtuleni szaleni ty i ja
Nasza miłośc rozpala w nas serca
I trwa wciaż jest tu w nas
Otwieramy serc bramy bo kochac się mamy ty i ja
Taka miłośc niech daje nam siłę by ciągle w nas trwac

Popatrz w oknie milion gwiazd
Może mi choc jedną dasz
Spełnisz wszystkie me najskrytsze
Dziś marzenia
Mój świat rzucę ci do stóp
Tylko kocham proszę mów
Dajmy spełnic się marzeniom jak ze snu

Ref;

Popłyniemy bo ty i ja
Zapatrzeni,w przestrzeni,wtuleni szaleni ty i ja
Nasza miłośc rozpala w nas serca
I trwa wciaż jest tu w nas
Otwieramy serc bramy bo kochac sie mamy ty i ja
Taka miłośc jest rajem co daje i żyje dziś,tu w nas
Budzi zmysły co przyszły ,nie prysły
Lecz są tu dziś wsród nas
Otwieramy serc bramy bo kochac się mamy ty i ja
Nasza miłośc rozpala w nas serca
I trwa wciąż jest tu w nas....

109 616 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • misiek45

    13 October 2012, 21:11

    Miło mi bardzo że mam takich miłych gości ,cieszę się że spodobała się moja interpretacja mam już pomysły na nowe .
    A więc kochani zapraszam Was ponownie szkoda tylko że nie mogę Was poczęstowac kawą-milutkiego wieczoru życzę i jeszcze raz sercem dziękuję
    ♥:)))

  • marka

    13 October 2012, 20:40

    Pozdrowionka. Fajna interpretacja.

  • Gaia

    13 October 2012, 13:03

    Ileż obietnic w Twych słowach Agnieszko. Trudno nie usłyszeć. Więc na pewno już usłyszał.
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Elizabetta

    13 October 2012, 12:12

    Piękna piosenka o miłości:))

    Pozdrawiam weekendowo:)

  • czarna mamba

    13 October 2012, 10:39

    no i sie nam Agus rozspiewala i to nie z rana:)ode mnie dla ciebie na sloneczny dzien

    http://www.youtube.com/watch?v=XoaSOYGedjg

    Video XoaSOYGedjg
  • luterin

    13 October 2012, 00:23

    Agnieszko nie przestajesz mnie zadziwiać !!! Śpiewam, i nic to, że po 22...Uwielbiam ich, o i lepiej wypadam śpiewając zwrotki, refren poćwiczyć muszę :)))